xhouse

Snart Jul

Av Maria xhouse kennel - 2015-12-22 17:35

Mitt i allt julstök är det skönt att ha hund, är ju tvungen att ge sig ut och släppa stressen ett tag. Har ju hunnit med ett veterinärbesök till mellan inläggen. Denna gången var det löpet som inte ville sluta. Vet ingen hund som är tålmodigare än Maggie. De var inne i henne och tog sekretprov, hon fick ligga på rygg i en ställning och bli rakad på magen samt ultraljudad. Inte ett ljud och inte ett försök att komma loss. Hon har inga problem med att gå till veterinären trots att hon har haft jätteont och varit jättesjuk när hon varit där. Hon drar in dit med svansen i topp!
Veterinären trodde det var cystor i livmodern men kunde inte se några. De rekommenderade att ta bort livmodern....Så surt en sån grym tik som hon är och inte kunna ta fler valpar...så klart kommer Maggie i första hand. Hennes hälsa är ju prio 1. Nu visade sig att försäkringen inte täcker denna operation för den anses vara i förebyggande syfte. Det täcker inte ens om hon hade haft synliga cystor...det kan jag ta, jag kan betala de 5-10000 som op kostar men skulle det bli komplikationer så täcker inte försäkring detta heller...Så det som återstår är att invänta livmoderinflammation. Då täcker försäkringen. Sen att det blir mer plågsamt för Maggie eller att det kanske händer en helg så det blir dubbelt så dyrt är inget försäjringsbolaget bryr sig om.
Det har hänt roliga saker på hundfronten också. Annie går framåt i sin utbildning och hon älskar det. Hon visar mig om och om igen när hon hittat sitt preparat. Hon har fått prova på olika sprängmedel och hon har markerat så fint. Hon är orädd och framåt i alla miljöer vi hitills tränat i. Hon går på höga höjder, bland en massa maskiner, ostadiga underlag och hon är inte rädd för att sticka in huvudet och kropp även om det är trångt. Jag är salig över denna hund. ?.

God Jul och Gott Nytt År
Tänk på att det är valparnas första nyår. Gå inte ut under de värsta smällandet. Håll er inne ha på tv/radio på hög volym. Skulle de reagera så ömka inte valpen utan låtsas som om du varken hört eller sett nåt.
Lycka till

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards